Bredene pakt 21 op 21 in tweede nationale A vrouwen en zet stapje richting titel

Bredene pakt 21 op 21 in tweede nationale A vrouwen en zet stapje richting titel
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Zo is Bredene nog steeds indruk aan het maken. Op speeldag 7 wonnen ze nu ook in eigen huis van 2-1 van Drongen. Julie Meseure zette de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong: 1-0, meteen ook de ruststand.

Na de koffie maakte Morgan Lecompte gelijk en zo leken we op weg naar het eerste puntenverlies van de kustploeg. Tot Machteld Vandenbroucke met haar 24e van het seizoen alsnog voor de 21 op 21 zorgde voor Bredene.

Herent verliest in Molenbeek

Herent verloor bovendien met 1-0 op bezoek bij de RWDM Girls, waardoor zij hun tweede plaats kwijt zijn. Daar staat nu Borsbeke, dat met liefst 0-8 won van Sottegem in een Oost-Vlaamse derby.

Margaux Van Ackere (ex-Gent) scoorde twee keer, net als Camille Vanhoorne. Ook gewezen Standard-speelster Charlotte Van Ishoven was bij de doelpuntenmaaksters in de zware overwinning. Ook Femkes Merkem B en Wolvertem-Merchtem horen bij de winnaars van het weekend.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws