Wat deden de Flames in het buitenland op vrijdag? Drie Flames aan het kanon!

Wat deden de Flames in het buitenland op vrijdag? Drie Flames aan het kanon!
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje.

Ook op vrijdag waren er al meteen opnieuw een aantal duels waarbij Belgian Red Flames aan de aftrap verschenen. En dat leverde spektakel op.

Frankrijk

Lisa Lichtfus moest het ook deze week stellen met een stekje op de bank bij Dijon op bezoek bij Olympique Lyon in de topper. Er werd met 4-1 verloren op bezoek bij de Franse topclub, ondanks een vroege voorsprong voor Dijon.

Nederland

De match van Belgenlegioen Fortuna Sittard tegen Heerenveen werd er eentje vol Belgische doelpunten. Wullaert, de ingevallen Teulings en Delacauw scoorden elk één keer in een 4-0 overwinning. Ook Diede Lemey begon gewoon in de basis.

Duitsland

Minder nieuws vanuit de Bundesliga, waar het Hoffenheim van Jill Janssens in eigen huis onderuit ging tegen SGS Essen: 0-3. De club heeft nu 14 op 24 in de stand. Jill Janssens viel op het uur in, toen stond het al een tijdje 0-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties