Cayman scoort - Wat deden de andere Red Flames in het buitenland dit weekend?

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje is op zijn plaats.

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent.

Ook op zaterdag en zondag waren er nog een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams. We zetten dat graag even om in een overzichtje.

Spanje

Jassina Blom (66 minuten) speelde met Tenerife tegen Levante. Het leverde geen punten op, want de bezoeksters wonnen met 0-1. Tenerife staat nu negende in LaLiga met 12 punten uit negen wedstrijden.

Schotland

In Schotland blijft het Rangers van Michelle Colson het prima doen. Ook op bezoek bij Glasgow werd een topper met 0-2 naar de hand gezet. Colson bleef wel de hele wedstrijd op de bank.

Engeland

In de Womens Super League heel wat wapengekletter dit weekend. Yana Daniëls speelde met Liverpool niet mee op bezoek bij Chelsea. Het werd een 5-1 nederlaag.

Everton (Justine Vanhaevermaet, 90 minuten) speelde 2-2 gelijk tegen Bristol City. Janice Cayman scoorde in een 1-1 gelijkspel voor Leicester City tegen Tottenham, Nicky Evrard zat op de bank voor Brighton, haar team verloor met 0-3 van Arsenal. Amber Tysiak verloor met West Ham van Aston Villa met 2-3, de Belgische speelde nog eens 90 minuten.

Frankrijk

Le Havre (Silke Demeyere, 90 minuten) won een belangrijk duel tegen Guingamp in eigen huis met 2-0 en heeft nu tien punten in de stand.

Italië

Sassuolo verloor in eigen huis met 0-2 van Roma en staat met 5 op 24 stilaan in de gevarenzone. Philtjens en Missipo speelden de hele wedstrijd mee.