Club Brugge stuntte tegen OH Leuven in Super League: "En dat tegen de beste ploeg van België"

Club Brugge stuntte tegen OH Leuven in Super League: "En dat tegen de beste ploeg van België"
Foto: © photonews

In de Super League legden we de heenronde van de reguliere competitie neer. Club Brugge zorgde voor een heuse stunt door OH Leuven te kloppen met 5-3. Het spektakelduel en de overwinning leverde tevreden gezichten op bij de Bruggelingen.

Club YLA wilde uitpakken met een stunt tegen leider OH Leuven en dat zou uiteindelijk ook gaan lukken na een echt spektakelduel. Celien Guns, Angel Kerkhove (2x) en Davinia Vanmechelen (2x) zorgden voor vijf Brugse doelpunten.

De topschutter maakte er twee op het einde van de match, goed voor een 5-3 stuntzege tegen OH Leuven. In de stand komt alles op die manier wat dichter bij elkaar, al blijven de Leuvenaars met 22 op 27 voorlopig wel leider.

Wat een wedstrijd

Bij blauw-zwart waren ze na de overwinning wel enorm gelukkig. Dat liet coach Heleen Jaques ook duidelijk verstaan aan de camera's van DAZN: "Wat een wedstrijd, hier staat een heel fiere coach, onderdeel van een heel fiere staf ook."

"Wat een prestatie en dat tegen de beste ploeg van het moment op dit moment. We moeten hier van genieten, dit was een geweldige wedstrijd. Maar we moeten ook realistisch blijven: we hebben nog werk aan de winkel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties