Elke week wordt het straffer: Machteld Vandenbroucke scoort 30(!) keer in negen wedstrijden voor Bredene

Elke week wordt het straffer: Machteld Vandenbroucke scoort 30(!) keer in negen wedstrijden voor Bredene
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Zo is Bredene nog steeds indruk aan het maken. Op speeldag 9 hebben ze hun negende overwinning van het seizoen beet. Thuis tegen Kester-Gooik werd met 5-1 gewonnen.

En dan weet je ook al bijna zeker dat ene Machteld Vandenbroucke de trekker wel zal hebben overgehaald? Ook dat is namelijk een wekelijkse constante. En inderdaad, ook tegen Kester-Gooik was ze met vier doelpunten van waanzinnig belang voor haar team. In negen wedstrijden zit ze zo aan 30(!) doelpunten voor Bredene.

30 goals in negen wedstrijden

De statistieken zijn ongezien. Bredene lijkt stilaan op weg naar eerste nationale met deze waanzinnige cijfers. De kloof met eerste achtervolger Borsbeke blijft vijf punten, de Oost-Vlamingen wonnen een spektakelduel bij Staden met 3-6.

En ook de RWDM Molenbeek Girls wonnen, met 4-0 van Famkes Merkem B. Zij staan nu derde in de stand op zeven punten. Ook Sottegem, Herent en Wolvertem-Merchtem zorgden voor een driepunter dit weekend.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties