Bondscoach Serneels maakt analyse van gelijkspel tegen Schotland: "We moeten eerlijk zijn"

Bondscoach Serneels maakt analyse van gelijkspel tegen Schotland: "We moeten eerlijk zijn"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames speelden op vrijdagavond 1-1 gelijk tegen Schotland. Voor de tweede keer laten ze zo punten liggen tegen de zwakste tegenstander in de groep. "Maar we moeten eerlijk zijn: het is een billijk resultaat."

De Red Flames hadden al gewonnen van Nederland en Engeland in eigen huis en wilden dus ook hetzelfde laten zien tegen Schotland, maar dat zou niet lukken. Verder dan een 1-1 gelijkspel raakten ze alweer niet tegen de Schotten.

"Het begin was voor de Schotten, die iets scherper waren op de bal", aldus Ives Serneels achteraf tegen Sporza. "Het was een duel tussen twee ploegen die wilden winnen, met kansen aan beide kanten. Het is een correcte uitslag, we moeten eerlijk zijn."

Geslaagde campagne mooi afsluiten

"Als we top zijn kunnen we die landen verslaan, soms lukt het niet. Iedereen wilde absoluut winnen, maar dit is een correcte uitslag. We willen de nu al geslaagde campagne zeer mooi proberen afsluiten tegen Nederland", is de bondscoach duidelijk.

De Flames hebben kwalificatie voor de finale in de Nations League wel niet meer in eigen handen. Daarover kan je HIER nog eens alles nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties