Tessa Wullaert beseft: "Het zal beter moeten tegen Nederland"

Tessa Wullaert beseft: "Het zal beter moeten tegen Nederland"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames speelden afgelopen vrijdag 1-1 gelijk tegen Schotland. En dus hebben ze kwalificatie voor de finale van de Nations League niet meer in eigen handen. Tegen Nederland kunnen ze wel minstens de tweede plek veiligstellen.

Er wacht de Flames een pittige wedstrijd in en tegen Nederland, want in Tilburg strijden ze met de Oranje Leeuwinnen in de laatste groepswedstrijd van de Nations League. Ook Tessa Wullaert kijkt uit naar dat duel, maar ze analyseerde eerst ook nog eens de wedstrijd tegen de Schotten.

Acht punten is veel in deze poule

"We mogen niet helemaal tevreden zijn met het gelijkspel tegen Schotland", vond Tessa Wullaert bij Sporza. "Het was zeker niet onze beste wedstrijd en de Schotten zijn wel een ploeg met veel kwaliteiten. Het zal anders moeten tegen Nederland."

"We hebben de Schotten te veel aan de bal gelaten en er ontbrak een beetje agressiviteit. Er kwam ruimte voor hen, dinsdag zal het beter moeten. De eerste plaats zou heel mooi zijn, maar we willen gewoon winnen van Nederland. Acht punten in deze poule pakken is al heel sterk, maar we hebben daarmee de lat ook hoog gelegd natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties