Justine Vanhaevermaet reageert na teleurstellend gelijkspel: "Niet agressief genoeg"

Justine Vanhaevermaet reageert na teleurstellend gelijkspel: "Niet agressief genoeg"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames speelden afgelopen vrijdag 1-1 gelijk tegen Schotland. En dus hebben ze kwalificatie voor de finale van de Nations League niet meer in eigen handen. Tegen Nederland kunnen ze wel minstens de tweede plek veiligstellen.

Er wacht de Flames een pittige wedstrijd in en tegen Nederland, want in Tilburg strijden ze met de Oranje Leeuwinnen in de laatste groepswedstrijd van de Nations League. Justine Vanhaevermaet zal er dan ook opnieuw bij zijn.

"Het was misschien een van onze minste wedstrijden in de Nations League. Niet alles liep zoals we gepland hadden", aldus Vanhaevermaet in een reactie bij Sporza. "We waren niet altijd even agressief en we vonden de oplossingen niet in balbezit."

Goed resultaat proberen halen tegen Nederland

"We wisten dat ze agressief gingen beginnen, maar soms lukt het eens niet in een wedstrijd. We kwamen er wel doorheen, maar het was iets te weinig over de hele wedstrijd bekeken", was de middenveldster eerlijk in haar analyse.

"Er was zeker geen onderschatting, ze hebben een aantal speelsters die op clubniveau heel hoog spelen. We wisten dat het geen makkelijke wedstrijd ging worden, het liep gewoon niet zoals we wilden. 8 op 15 in de Nations League in een sterke groep, daar moeten we trots op zijn. Dinsdag gaan we zoals altijd een goed resultaat proberen te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties