30 op 30: Bredene (en Machteld Vandenbroucke) blijven indruk maken in 2A

30 op 30: Bredene (en Machteld Vandenbroucke) blijven indruk maken in 2A
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Zo is Bredene nog steeds indruk aan het maken. Op speeldag 10 hebben ze hun tiende overwinning van het seizoen beet. Ook op bezoek bij Westhoek Diksmuide Merkem werd de trekker flink overgehaald en met 1-5 gewonnen.

Hamvraag was dus: hoeveel keer heeft Machteld Vandenbroucke gescoord? Het resultaat is eerder 'teleurstellend', want in Merkem scoorde ze 'amper' twee keer. Daarmee zit ze wel aan 32 in tien wedstrijden voor Bredene. 

32 goals in 10 wedstrijden

De statistieken blijven ongezien. Met Lisa Bruneel, Tine Blomme en Julie Meseure waren er nog drie doelpuntenmaaksters met een blauw-zwart verleden hier en daar. De kloof met eerste achtervolger Borsbeke blijft vijf punten, de Oost-Vlamingen wonnen van Wolvertem-Merchtem met 3-1.

De RWDM Molenbeek Girls speelden niet, waardoor Herent met een zege op bezoek bij Sottegem kon profiteren om virtueel naar de derde plaats te springen. Ook Drongen won, terwijl Leeuw Brucon en Staden de punten deelden na een 2-2 gelijkspel.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties