Belangrijke clean sheet voor Lisa Lichtfus - Wat deden de andere Red Flames in het buitenland dit weekend?

Belangrijke clean sheet voor Lisa Lichtfus - Wat deden de andere Red Flames in het buitenland dit weekend?
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje is op zijn plaats.

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent.

Ook op vrijdag en zaterdag waren er al opnieuw een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams. We zetten dat graag even om in een overzichtje.

Spanje

Jassina Blom (59 minuten) speelde met Tenerife tegen Granada. De Belgische scoorde niet, maar haar team won wel met 2-0 van de staartploeg. Tenerife staat nu zevende in LaLiga met 16 punten uit elf wedstrijden.

Frankrijk

Lisa Lichtfus mocht nog eens in doel staan bij Dijon in het levensbelangrijke duel tegen Bordeaux. Beide ploegen stonden met vijf punten helemaal onderaan het klassement, door de 1-0 zege (een knappe clean sheet voor de Belgische) doet de club dus een héél goede zaak.

Nederland

Chloé Vande Velde speelde met ADO Den Haag op bezoek bij Feyenoord de hele wedstrijd. Het leverde een 1-1 gelijkspel op. Lobke Loonen (ex-Gent) scoorde het doelpunt voor de Hagenezen. PSV speelde 3-3 gelijk in een topper tegen Ajax Amsterdam, met Femke Bastiaen op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties