Club YLA maakt indruk in de Super League: "Vooraf voor getekend"

Club YLA maakt indruk in de Super League: "Vooraf voor getekend"
Foto: © photonews

Club Brugge is goed bezig bij de vrouwen. Ook afgelopen weekend werd opnieuw gewonnen, waardoor ze op een gedeeld derde plaats de winterstop in mogen. Hoopvolle resultaten van het team van Heleen Jaques.

Club Brugge is sinds 7 oktober ongeslagen. Daarna werd zeven keer gewonnen en één keer een gelijkspel gehaald. 22 op 24, resultaten waar blauw-zwart mee naar huis mag komen met de eindejaarsperiode in het verschiet.

Doelvrouw Jorijn Covent heeft Riet Maes van de KAA Gent Ladies ondertussen bijgehaald in het klassement om de meeste clean sheets met vijf stuks. Ook afgelopen weekend werd de nul opnieuw gehouden. 

"In een gelijkopgaande wedstrijd kwamen we tot een paar mooie combinaties en twee mooie doelpunten in de eerste helft", aldus coach Heleen Jaques bij DAZN na de gewonnen wedstrijd tegen Zulte Waregem. "En we konden opnieuw rekenen op een uitstekend keepende Jorijn Covent."

En zo mag Club YLA als derde naar de kalkoen: "Dat is uiteraard heel leuk. Op voorhand hadden we daar zeker voor getekend. We maken progressie als staf en met de ploeg, zowel individueel en als team. We willen op die weg doorgaan in de tweede seizoenshelft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties