Tessa Wullaert blijft maar scoren en komt terug op belangrijke overwinning in Hongarije

Tessa Wullaert blijft maar scoren en komt terug op belangrijke overwinning in Hongarije
Foto: © photonews

Voor Ives Serneels werd het in Hongarije zijn 150e wedstrijd als bondscoach van de Belgian Red Flames. Vooraf was hij een beetje ziekjes, maar hij zag zijn team de terugwedstrijd helemaal overbodig maken. Met dank ook opnieuw aan Tessa Wullaert.

Sari Kees (2x), Justine Vanhaevermaet en Tessa Wullaert (2x) zorgden voor een 1-5 overwinning in Hongarije. De terugwedstrijd in Leuven is zo een maat voor niets geworden. Tessa Wullaert zit zo meteen aan 79(!) interlanddoelpunten.

In een reactie aan de Belgische voetbalbond reageerde ze dan ook tevreden over de wedstrijd, al kwamen de Flames wel 1-0 achter door een vroeg tegendoelpunt. Volgens Wullaert begonnen de Flames inderdaad niet goed aan de match.

Tessa Wullaert hoopt dinsdag op een even mooie uitslag tegen Hongarije

"Maar voor 1-5 had ik altijd getekend. We hebben de match goed omgedraaid en konden Ives Serneels geen beter cadeau geven voor zijn 150ste wedstrijd", aldus de Red Flame in een reactie vanuit Hongarije na de zware overwinning.

"Hongarije heeft wel speelsters met kwaliteit, maar wij stonden positioneel heel goed en we zijn fysiek sterker. We hebben hen laten lopen. Wat ik dinsdag verwacht? Het zou leuk zijn als we onze fans opnieuw zo'n uitslag kunnen geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties