10-2 over twee wedstrijden, maar toch werkpunten voor de Flames: Jill Janssens en Tessa Wullaert reageren

10-2 over twee wedstrijden, maar toch werkpunten voor de Flames: Jill Janssens en Tessa Wullaert reageren
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames wonnen andermaal met 5-1 van Hongarije. En dus wisten ze zich te handhaven in de A-League van de Nations League. Daardoor maken ze kans op rechtstreekse kwalificatie voor het EK 2025.

Heldinnen van de avond waren Tessa Wullaert met een hattrick en twee assists en Jill Janssens, die twee keer de assist van Wullaert afmaakte. "Ik ben blij met mijn eerste twee doelpunten voor de Flames en dan zeker thuis, dat maakt het een extra leuk gevoel. Ik ben heel blij met de overwinning", aldus Jill Janssens in een reactie bij Sporza.

"De coach had me gevraagd om wat meer diepgang te zorgen en ik denk dat ik dat wel gedaan heb. Ik ben blij zo de ploeg te kunnen helpen. Tessa Wullaert kan heel goede assists geven en dan moet ik ze maar gewoon afmaken. Er is altijd ruimte voor verbetering, maar als je een 0-1 kan goedmaken naar een 5-1 moet je tevreden zijn."

Tessa Wullaert reageert na hattrick

Wullaert zelf was ook tevreden na de overwinning: "Ze gingen goed binnen, maar het was ook zeker nodig. De eerste helft komen we opnieuw 0-1 achter, dat is iets waar we toch moeten aan werken. Het moet soms beter en we willen ook elke match beter doen."

"We laten de Hongaren in de match komen in de eerste helft, na de rust hebben we het goed uitgespeeld en ook tactisch bijgestuurd. Dat was beter. Ik hoop dat we het meenemen richting april en dan zal het tegen moeilijker tegenstanders zijn dan Hongarije en dan kan je een 1-0 achterstand niet zo makkelijk ombuigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties