OH Leuven maakt grootse indruk in Super League en maakt statement richting concurrentie

OH Leuven maakt grootse indruk in Super League en maakt statement richting concurrentie
Foto: © Louis Evrard

In de Super League zijn de play-offs begonnen. En de verschillen tussen de top-3 en de drie andere ploegen lijken meteen naar de oppervlakte zijn gekomen. Ook OH Leuven won zijn match met veel bravoure.

RSC Anderlecht had al met 5-0 gewonnen van Club Brugge en brak daarbij ook een toeschouwersrecord, ook Standard wilde niet achterblijven en won met duidelijke cijfers van de KAA Gent Ladies. Op Sclessin werd het 3-0.

OH Leuven kon niet achterblijven

En OH Leuven? Dat wilde minstens mee leider blijven met Standard en als het even kon ook nog eens een extra statement afleveren. Het zou uiteindelijk ook gaan lukken, want tegen Genk haalden ze de voorslaghamer boven.

De IJslandse aanvalster Diljá Ýr Zomers maakte indruk met liefst vier doelpunten. Ze opende na vijf minuten al de score, dankzij Nikée van Dijk werd het 2-0 bij de pauze. Zij wist meteen na de koffie ook de 3-0 te scoren.

OH Leuven wint met maar liefst 8-0

Sari Kees maakte tussendoor ook nog een doelpuntje, waarna het de Zomers-show werd. De klap op de vuurpijl kwam van Marie Detruyer, die er nog 8-0 van maakte.

Leuven heeft zo meteen een statement gemaakt naar de concurrentie. Op speeldag 2 nemen ze het op tegen de KAA Gent Ladies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties