Hard tegen hard in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 2 van de play-offs?

Hard tegen hard in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 2 van de play-offs?
Foto: © photonews

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal na het interlandvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend staan er opnieuw vijf knallers van duels op het programma.

Zo is er dit weekend al de 2e speeldag van de play-offs in het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vijf wedstrijden en tien ploegen. Het wordt stilaan opnieuw menens, want in play-off 1 heeft de top-3 zich na één speeldag al weten af te scheiden.

OH Leuven, Standard en RSC Anderlecht wonnen ruim op hun eerste speeldag. De Leuvenaars en Standard blijven zo samen op kop, met Anderlecht op één puntje. Daarna volgt Club Brugge op acht punten van Anderlecht.

OH Leuven Vrouwen
© Louis Evrard

De top-3 lijkt dus al zo goed als duidelijk en na speeldag 2 kan dat nog meer het geval zijn. Wie echter punten laat liggen, zou wel eens een heel slechte zaak kunnen doen met oog op de titelstrijd. Misstappen zijn dus niet mogelijk.

Boeiende strijd op komst in play-off 1 én 2

Anderlecht opent op vrijdagavond de debatten bij Genk, op zaterdag is er de clash van OH Leuven op bezoek bij Gent en Standard trekt dan weer naar Club YLA. Bij de Bruggelingen geen Heleen Jaques meer, haar contract werd in onderling overleg ontbonden.

Ook in play-off 2 zijn er dit weekend gewoon twee wedstrijden. WS Woluwe neemt het op vrijdagavond al op tegen Zulte Waregem, zaterdag is er met Mechelen - Charleroi nog een interessant duel tussen twee ploegen die er nog vol willen voor gaan.

Het overzicht:

29/3 20.30u WS Woluwe - Zulte Waregem & Genk - Anderlecht
30/3 13.30u Gent - OH  Leuven
30/3 16u KV Mechelen - Charleroi
30/3 16u15 Club YLA - Standard

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties