Tessa Wullaert hakt knoop over toekomst door

Tessa Wullaert hakt knoop over toekomst door
Foto: © photonews

Tessa Wullaert is het uithangbord bij uitstek voor de Belgian Red Flames en ook bij haar team Fortuna Sittard is ze zeer belangrijk. Toch komt er een einde aan het huwelijk tussen Fortuna en Wullaert. Dat heeft ze zelf aangekondigd.

Twee jaar geleden koos ze voor een avontuur in Nederland bij Fortuna Sittard. Dichtbij huis, maar toch in het buitenland en professioneel werken. Wullaert voelt zich kiplekker bij de Noorderburen, maar toch lijkt er een einde te komen aan het verhaal.

Fortuna Sittard gaat downsizen en dus zit er voor Wullaert weinig anders op dan te vertrekken bij Fortuna Sittard. "Mijn vertrek staat vast, het is een financiële beslisisng", aldus de Gouden Schoen tegen VTM bij de voorbereidingen op de duels in de Nations League tegen Spanje en Denemarken.

“Ik voel me goed bij Fortuna. De balans tussen voetbal en mijn privéleven kan niet beter. Maar de sponsor bij Fortuna stapt eruit. De club kan veel speelsters dan niet meer betalen", aldus Wullaert die een terugkeer naar België uitsluit.

Keuze te over voor Tessa Wullaert

Daarvoor zijn de looneisen van Tessa Wullaert te hoog, geen enkele Belgische ploeg kan dat op dit moment betalen. En dus moet het sowieso het buitenland worden. Aan interesse geen gebrek alvast, zo blijkt al eventjes.

Spanje, Italië of het verre Oosten werden in januari al genoemd, terwijl ook de USA een optie zou kunnen zijn. Ook Twente heeft al interesse getoond in de topschutter van de Eredivisie. Keuze te over dus voor de Red Flame.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties