Bredene sluit seizoen in stijl af, Machteld Vandenbroucke scoort nummer 57 en 58 van het seizoen

Bredene sluit seizoen in stijl af, Machteld Vandenbroucke scoort nummer 57 en 58 van het seizoen
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale A van het vrouwenvoetbal zijn we stilaan aan de fase van de waarheid toe. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op, zoveel is duidelijk. En het ging ook dit weekend opnieuw hard. De titel was al eventjes voor Bredene, nu is het doek gevallen.

Kustploeg Bredene heeft er uiteindelijk nog vrij lang moeten op wachten, maar enkele weken geleden mocht het de titel vieren. Afgelopen weekend was er dan weer de laatste speeldag van het complete seizoen. 

Bredene sluit in stijl af

Na dit weekend is het tijd voor voetbalvakantie en de voorbereiding op het nieuwe seizoen. En daarin mag Bredene zich op gaan maken voor eerste nationale. Het team heeft dit seizoen heel veel indruk gemaakt.

Ook tegen Mazenzele-Opwijk werd uitgehaald en met 1-6 gewonnen. Het team scoorde dit seizoen al 118 doelpunten in 22 wedstrijden en eindigde het seizoen ongeslagen met 62 op 66. Ook op de laatste speeldag van het seizoen werd gekeken naar topschutter Machteld Vandenbroucke.

Topschutter maakte 58 doelpunten dit seizoen

Zij scoorde twee doelpunten en zit daardoor aan 58 goals, bijna de helft van de productie van het hele team. Ook kapitein Charlien Ver Eecke en oude bekende Tine Blomme scoorden onder meer voor Bredene.

Borsbeke verloor zwaar van de RWDM Girls met 0-4 en eindigt het seizoen tweede op acht punten, Herent verloor bij Kester-Gooik. Ook Drongen, Leeuw Brucom en SV Sottegem mogen zich bij de winnaars van het weekend rekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws