'Italiaanse topclub wordt concreter voor Tessa Wullaert'

'Italiaanse topclub wordt concreter voor Tessa Wullaert'
Foto: © photonews

Tessa Wullaert is het uithangbord bij uitstek voor de Belgian Red Flames en ook bij haar team Fortuna Sittard is ze zeer belangrijk. Toch komt er een einde aan het huwelijk tussen Fortuna en Wullaert. Dat heeft ze zelf aangekondigd. Aan interesse is er alvast geen gebrek.

Twee jaar geleden koos ze voor een avontuur in Nederland bij Fortuna Sittard. Dichtbij huis, maar toch in het buitenland en professioneel werken. Wullaert voelt zich kiplekker bij de Noorderburen, maar toch lijkt er een einde te komen aan het verhaal.

Fortuna Sittard gaat downsizen en dus zit er voor Wullaert weinig anders op dan te vertrekken bij Fortuna Sittard. Een terugkeer naar België zit er niet meteen in voor de Red Flame, maar er zijn wel topclubs met hopen die haar willen.

Er zou interesse zijn uit de USA, uit Spanje en ook van diverse andere grote namen uit Nederland met PSV en Twente. Vorig jaar klopte ook Juventus al een keertje aan, nu lijkt er een andere Italiaanse club werk van te willen maken. 

Europese topclubs én voorstel uit USA voor Wullaert

Ook Internazionale is er nu volgens de geruchten bijgekomen. Het is niet de eerste keer dat zij komen aankloppen, maar ze zouden nu steeds concreter worden. En dus lijkt er binnenkort een doorbraak te gaan komen.  

"Europese topclubs willen me en dat is ook mijn ambitie", aldus Tessa Wullaert eerder al in Het Nieuwsblad. "Ik weet dat ik de kwaliteiten heb om mee te draaien, maar er is ook het familiale. Er was een aanbod uit de USA, maar dat gaan we niet doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws