Jassina Blom scoorde belangrijk doelpunt voor Flames, maar is niet tevreden

Jassina Blom scoorde belangrijk doelpunt voor Flames, maar is niet tevreden
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames wilden tegen Tsjechië 6 op 6 pakken om zo nog kans te blijven maken op rechtstreekse EK-kwalificatie. Thuis op Stayen liep het echter verkeerd en werd een vroege achterstand maar half uitgewist.

Door het 1-1 gelijkspel zijn de Flames nu verplicht om te winnen van Denemarken én moeten ze ook hopen dat de Tsjechen nog eens iets laten zien tegen de Denen. Het wordt dus moeilijk met oog op het EK 2025 en rechtstreekse kwalificatie.

Tegen Tsjechië waren er nochtans meer dan kansen genoeg om de overwinning te gaan halen. Jassina Blom scoorde, maar baalde achteraf vooral dat ze geen tweede doelpunt wist te maken om zo de drie punten thuis te houden.

Tessa Wullaert
© photonews

"Iedereen is superteleurgesteld, dat zag je ook in de kleedkamer. Het was gewoon niet goed genoeg, al hebben we in de tweede helft wel goed gereageerd", aldus Jassina Blom in een reactie na de 1-1 tegen Tsjechië tegen Sporza.

Niet scherp begonnen

"We waren niet scherp aan de match begonnen. We hebben nog kansen gehad, maar als we iets scherper zijn, dan hadden we nog een tweede goal kunnen maken. Het is mooi dat ik die goal maak, maar het is jammer dat ik er geen tweede maak."

"We weten wat onze eigen kwaliteiten zijn en het was leuk om met twee spitsen voorin te spelen. We leggen ons nog niet neer bij de zaak, na een vakantie gaan we vol de matchen tegen Denemarken en Spanje voorbereiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws