Vrouwen Standard beginnen nu al (met ambities) aan nieuw seizoen

Vrouwen Standard beginnen nu al (met ambities) aan nieuw seizoen
Foto: © Robert Absolonne Lardot

De vrouwen van Standard werden afgelopen seizoen knap tweede in de Super League. En dus is de vraag: hoe gaan ze zich in het nieuwe seizoen presenteren? Ze zijn er in ieder geval al aan begonnen.

De Super League begint pas binnen enkele maanden, maar toch zijn de diverse teams ondertussen al opnieuw aan hun voorbereiding begonnen. Er komen ook nog wat wedstrijden met de Red Flames in juli aan voor sommigen.

Fit blijven lijkt dan ook het devies, ook voor de speelsters van Standard. De Rouchettes zijn ondertussen al begonnen aan hun voorbereiding. Op woensdagochtend stonden ze al een eerste keer op het trainingsveld, zo blijkt.

Er werd gelopen, maar ook al met de bal getraind. Erg lang hebben de vrouwen uit Luik niet stilgezeten. Ook de coachingstaff was al meteen ter plaatse en sloeg alles gade. Van de training werden ook beelden gemaakt.

Ambities bij Standard

Die beelden werden gedeeld op de sociale media. Een aantal speelsters zijn er niet meer bij, door transfers en/of omdat ze stoppen als voetbalster. Daardoor zullen er de komende weken mogelijk nog een aantal versterkingen worden in huis gehaald.

We houden u graag op de hoogte van alles wat er zal gebeuren op en rond de Académie Dreyfus. Een tijdje geleden sprak Ingrid Vanherle nog de ambities uit van de Rouchettes. De komende weken zullen we meer te weten komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties