Tessa Wullaert zet fabelachtige statistieken neer in Europa

Tessa Wullaert zet fabelachtige statistieken neer in Europa
Foto: © photonews

De mannen spelen momenteel hun EK, bij de vrouwen is er ondertussen een zomerstop. Sommige teams zijn alweer aan het trainen, maar anderen mogen even genieten van een tussenpauze. Tessa Wullaert zette al geweldige statistieken neer.

Ze scoorde een keertje zeven keer in één wedstrijd bij Fortuna Sittard dit seizoen en werd in Nederland ook topschutter. Het leverde haar ook deels een transfer op naar Italië, want volgend seizoen speelt ze bij Internazionale.

Ondertussen maakte ze ook indruk als speelster bij de Belgian Red Flames en bij haar club. En dus staat ze ook qua statistieken helemaal bovenaan. Niet alleen is ze topschutter aller tijden bij de Flames, ze is ook de beste van 2024.

Ze scoorde al 25 officiële doelpunten dit seizoen en niemand deed beter. Dat hebben ze bij de Europese voetbalbond UEFA ook al bekendgemaakt eerder deze maand. Enkel de Spaanse Salma Paralluelo komt in de buurt.

"Gewoon een Belgische die graag voetbalt", was de korte maar fiere reactie via de sociale media van Tessa Wullaert zelf. De komende weken gaat ze met de Belgian Red Flames op zoek naar belangrijke punten tegen Denemarken en Spanje. Misschien kan ze dan opnieuw een doelpuntje meepikken ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties