Super League: gewezen recordinternational krijgt rol bij OH Leuven

Super League: gewezen recordinternational krijgt rol bij OH Leuven
Foto: © photonews

Aline Zeler doorzwom al heel wat watertjes in het vrouwenvoetbal. Nu wordt de gewezen recordinternational (en de eerste die de grens van de 100 caps wist te ronden) de Women Manager bij OH Leuven.

"Aline Zeler heeft een naam als een klok in het Belgische vrouwenvoetbal. Met 111 caps is ze gewezen recordinternational. In juni 2019 speelde Zeler haar laatste interland voor de Red Flames. In clubverband speelde ze voor Standard Fémina, STVV, RSCA Women, PSV en KRC Genk Ladies."

"Zeler werd maar liefst negen keer op rij landskampioen. Daarnaast won ze drie keer de Beker van België, twee keer de Belgische supercup, twee keer de BeNe Supercup en één keer de BeNe League", aldus OH Leuven op haar webstek over de aanstelling van Zeler.

Zeler aan de slag bij OH Leuven

Als Women Manager bij OH Leuven wordt ze onder andere verantwoordelijk voor het transfer management, de verdere uitrol van het talentenprogramma, player care en de strategische uitbouw van het vrouwenvoetbal in Leuven.

"Ik ben zeer gelukkig om bij OH Leuven aan de slag te gaan, want het is een club die enorm investeert in het vrouwenvoetbal. Het is een eer om hier van deel te mogen uitmaken. De organisatie die hier staat behoort tot de absolute top van België en ik kijk er enorm naar uit om deze nog verder uit te bouwen,” aldus Aline Zeler zelf in een reactie.

Ook CEO Frédéric Van den steen is zeer blij met de keuze voor Aline Zeler "Aline heeft bakken ervaring in het vrouwenvoetbal. Ze heeft het perfecte profiel om de volgende stappen te zetten in de professionalisering van het vrouwenvoetbal in Leuven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties