Geloof op EK-kwalificatie is er nog bij Justine Vanhaevermaet

Geloof op EK-kwalificatie is er nog bij Justine Vanhaevermaet
Foto: © photonews

In de EK-kwalificaties voor het EK 2025 zijn de Red Flames stilaan verplicht om volop punten te gaan pakken als ze nog kans willen maken op de top-2 in de reeks. De voorbereiding op dat duel is al begonnen.

Na de 4 op 6 tegen Tsjechië is het alle hens aan dek. Thuis tegen Denemarken moet sowieso gewonnen worden om nog kans te maken op de top-2 in de groep. Makkelijk zal dat echter niet gaan worden op Stayen.

Dat er nu eigenlijk een zomerstop en daarna voorbereiding is voor verschillende clubs? Dat is een doorn in het oog van bondscoach Serneels & co. Aan hen dus om de Flames alsnog in een zo goed mogelijke conditie aan de aftrap te brengen.

Justine Vanhaevermaet
© photonews

De voorbije weken werden de Flames goed opgevolgd. "Er waren een paar ministages in Tubeke", aldus Justine Vanhaevermaet in MidMid Meister. "Telkens een paar dagen trainen en tussendoor een paar dagen vrij met een thuisprogramma."

Geloof is er zeker en vast nog

"Van maandag tot vrijdag is er dan de officiële stage met dan de wedstrijden tegen Denemarken en in Spanje. De druk staat er op inderdaad, want het zijn de laatste wedstrijden in de EK-kwalificatie voor het EK 2025."

"Het zijn twee belangrijke wedstrijden. Het geloof is er zeker en vast nog. De top-2 van de poule gaan zeker door, ook de nummers drie en vier kunnen het nog doen via de play-offs. Het EK is het hoogtepunt uit mijn carrière tot nu toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties