Volg de match tussen België en Oostenrijk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Goal
Doelpunt van Lien Mermans: 1-0
Mermans viel pas in minuut 88 in, speciaal om te trappen. Ze laat de keepster kansloos.

Gemiste penalty
Sarah Puntigam mist penalty
De kapitein mikt op de lat!

Goal
Doelpunt van Janice Cayman: 2-0
Janice Cayman trapt hem rustig in de rechterhoek en 2-0 voor de Flames.

Goal
Doelpunt van Virginia Kirchberger: 2-1

Tessa Wullaert mist penalty: 2-1
"Gouden schoen, gouden schoen, gouden schoen" - Wullaert mist echter de elfmeter!

Goal
Doelpunt van Isabella Kresche: 2-2
De bordjes hangen zo opnieuw in evenwicht.

Goal
Doelpunt van Aline Zeler: 3-2
Zeler laat Zinsberger kansloos, België opnieuw voor!

Viktoria Pinther mist penalty: 3-2
Van Houtven stopt de elfmeter van Pinther!

Maud Coutereels mist penalty: 3-2
Het is nog niet gedaan, want Coutereels mist!

Nicole Billa mist penalty: 3-2
Ook Billa mist en zo plek 7 voor de Flames!

Kunnen de Belgian Red Flames nog de zevende plaats halen op de Cyprus Cup? Dan moeten ze voorbij de Oostenrijkers.
1
België-Oostenrijk: 0-0
1
We zijn er aan begonnen in Larnaca!
2
Opmerkelijk: ook een 50-tal Belgische supporters. Mensen die eigenlijk komen voor het duel tussen Apoel Nicosia en Anderlecht, maar via Vrouwenvoetbalkrant de weg naar het stadion hebben gevonden.
5
Voorlopig nog geen kansen te noteren, wel al een kleine blessure én een mooie beweging van Deloose.
8
Een vrije trap voor de Oostenrijkers, maar geen enkel probleem voor Sofie Van Houtven.
10
Een potige match, dat gaat het zeker worden. Toch al wat foutjes aan beide kanten.
12
Een hoge bal wordt problematisch voor Van Houtven, maar Burger ziet haar schot naar een leeg doel nog afwijken op een verdedigster. De corner levert geen problemen op.
13
Lisa Lichtfus moest even opwarmen nadat Van Houtven in die vorige fase bleef liggen, maar de keepster kan verder.
15
Deloose - en dat is er eentje van Anderlecht - probeert eens een trap. Veel applaus, maar hoog over.
18
Jana Coryn haalt er een corner uit. Goed gezien van de Noorse arbitrage.
19
Rechts ligt er aan de overkant plots veel ruimte. Prohaska tikt onbesuisd voorlangs.
20
Van Houtven moet verzorging hebben. Krijgen we het debuut van Lisa Lichtfus?
22
Lichtfus vloog maandag pas in, maar lijkt voorlopig toch niet te moeten invallen.
24
Over halfweg de eerste helft en we hebben nog niet echt kansen gezien.
27
Een rush van Wullaert, een schot van Vanmechelen. Maar niet in de buurt van de kooi van Zinsberger.
29
Een terugspeelbal van Jaques levert problemen en een corner op, maar geen gevaar uiteindelijk.
32
We kabbelen stilaan richting rust. Er is weinig tempo in deze wedstrijd.
35
Nog tien minuten en de Belgen hebben het moeilijk met de druk van Oostenrijk.
37
Een vrije trap op een erg mooie plaats aan de zijkant van de rechthoek na een fout op Wullaert. Meer dan een corner halen de Flames er niet uit.
40
Een schot van Onzia gaat richting winkelhaak, maar Zinsberger zit er net tussen. "Het is de hoer van FCB", zijn ze bijna internationale vrouwendag vergeten onder de supporters van Anderlecht.
43
De vrije trappen zijn vandaag met een twist bij de Flames. Uiteindelijk kan Jaques van dichtbij trappen, maar in de handen van de keepster.
45
Goede diepe bal van Courtois op Coryn, die zich sterk doorzet en uiteindelijk net niet kan scoren.
45
We krijgen er nog drie minuutjes bij.

Scheidsrechter
Rust
België - Oostenrijk: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
14:19
We gaan rusten met 0-0 en applaus
De fans gaan hun speelsters nog wat aanporren in de rust, maar de 0-0 is niet onlogisch na een erg zwakke eerste 45 minuten. Jaques en Onzia hadden de beste kansen.

Ingevallen Nicole Billa

Driedubbele wissel aan de rust bij de Oostenrijkers.
46
Vervangen Marina Georgieva
Ingevallen Virginia Kirchberger

46
We zijn er opnieuw aan begonnen!
47
Meteen een heet standje voor de kooi van Zinsberger, maar voorlopig geen doelpunt.
47
 Gele kaart voor Sophie Maierhofer

49
De Belgen zetten wel meteen flink wat druk op de ketel. Een schotje van Wullaert gaat in het blok.
50
Diepe bal richting Coryn, die eerst op de bal is. Hij gaat net niet over Zinsberger!
53
 Gele kaart voor Nadine Prohaska
De Oostenrijkers hebben foutjes nodig om de Flames tegen te houden ...
56
De eerste wervelwind lijkt te gaan liggen. De Oostenrijkers gaan al een vierde keer wisselen.
57
Vervangen Nadine Prohaska
Ingevallen Viktoria Pinther

60
Bijna een uur ver, krijgen we straks ook wat wissels van Serneels?