Drie Belgische vrouwen mogen vieren in de 1/16e finales Champions League
Maarten Cattaert
| 0 reacties

Wullaert, Philtjens en Van Den Abbeele winnen met hun club in de 1/16e finale Champions League

Drie Belgische vrouwen mogen vieren in de 1/16e finales Champions League
Foto: © photonews

Zowel Tessa Wullaert, Davina Philtjens als Nicky Van Den Abbeele sloten de heenwedstrijd van de 1/16e finales van de Champions League winnend af met hun clubs. Janice Cayman verloor in eigen huis met Montpellier .

Ajax Amsterdam versloeg het Italiaanse Brescia in de heenwedstrijd van de 16e finales van de Champions League voetbal voor vrouwen. 1-0 werd het daar na een doelpunt van Linda Bakker. Bij de Nederlanders speelden Red Flames Philtjens en Van den Abbeele mee. Philtjens speelde de hele wedstrijd, Van Den Abbeele viel in op het uur.

VFL Wolsburg, met Tessa Wullaert zeventien minuten op het veld, had geen kind aan Atlético Madrid. De 0-3 zege maakt de terugwedstrijd in Duitsland al enigszins overbodig. Vorig jaar schopten Wullaert en co. het tot de kwartfinales. De Belgische zorgde voor een assist.

Het Montpellier van Janice Cayman tot slot verloor in eigen huis tegen het Russische Zvezda 2005 met 0-1, waardoor het wel erg moeilijk wordt voor het team van Cayman om door te stoten naar de volgende ronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties