Ons team van speeldag 19 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 19 in de Super League ziet er als volgt uit

Het gaat oerend hard in de Super League. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden van de vorige speeldag. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Speeldagen 15, 16, 17 en 18 kenden de nodige uitgestelde wedstrijden en zijn nog niet (allemaal) achter de rug, maar zullen de komende dagen en weken allemaal nog aan bod komen. Voor speeldag 19 hebben we wél al ons team van de week klaar.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 19 een nieuwkomer: Femke Bastiaen. Zij maakte haar debuut voor Gent op bezoek bij Genk en keepte meteen een prima wedstrijd. 

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor drie speelsters. Zowel Sharon Zagar voor Genk als Sari Kees voor OH Leuven zorgden vanop de backs voor veel drang naar voren en konden scoren, terwijl Floor Caelen erg goed stond in de Genkse defensie.

Middenveld

Op het middenveld zagen we de terugkeer van Lien Mermans, die meteen heel wat bijbracht aan ervaring aan Genk. De ploeg begon er meteen van te draaien.

Ze wordt geflankeerd door Britt Vanhamel - goed in de recuperatie en ook twee keer aan het kanon, de eveneens twee keer scorende Teulings en een sterk duo van Standard: Appermont - Gelders. Die laatste was in alle goals van de Rouchettes betrokken.

Aanvalsters

In de aanval kiezen we voor Baldewijns en Toloba, die vanop de flanken toch wel voor het nodige gevaar zorgden. 

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws