Ons team van speeldag 17 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 17 in de Super League ziet er als volgt uit

Het gaat oerend hard in de Super League. De play-offs loeren om de deur, hoog tijd om nog even terug te blikken op wat inhaalspeeldagen. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Speeldagen 15, 16, 17 en 18 kenden de nodige uitgestelde wedstrijden en het duurde dus even om alles hiervan te kunnen verwerken. Hier alvast de inspanningen voor speeldag 17.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 17 Lowiese Seynhaeve. De keepster van Gent hield de nul op bezoek bij Standard en dat met enkele prima reddingen, goed voor de drie punten in Luik.

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor drie speelsters. Annelies Menten is aan een paar goede maanden bezig bij de KRC Genk Ladies. Silke Vanwynsberghe deed als kapitein zoals zovaak het slot op de deur,  Sari Kees was een lichtpunt bij OH Leuven tegen Genk.

Middenveld

Op het middenveld zorgde Justine Vanhaevermaet tegen Heist voor een hattrick. Riete Loos (Genk) en Kassie Missipo (Gent) waren dan weer bijzonder belangrijk in de recuperatie, met Marie Minnaert als spilschijf in Luik. 

Aanvalsters

Een hattrick is altijd goed voor een stekje in het elftal van de week. En dus moeten we Elke Van Gorp en Ella Van Kerkhoven wel opnemen in onze basiself. Silke Leynen deed dan weer haar duit in het zakje voor Genk.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties