Ons team van speeldag 4 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 4 in de Super League ziet er als volgt uit
Foto: AVL

De Super League gaat ook in het seizoen 2018-2019 gewoon door met zes teams. Elke speeldag zijn er dus drie wedstrijden en daarvan proberen wij in de mate van het mogelijke een team van 11 sterke vrouwen samen te puzzelen.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 4 Femke Bastiaen van KAA Gent, omdat ze voor haar team de nul wist te houden tegen Standard - niet dat ze al te veel werk had op te knappen, maar ook in de andere wedstrijden was dat niet het geval. 

Verdedigsters

Daarop verder bouwend stond het centraal goed bij de KAA Gent Ladies, met dank aan onder meer Nicky Van Den Abbeele en Silke Vanwynsberghe. Bij RSC Anderlecht viel Sheryl Merchiers dan weer op, met ook twee assists als toemaatje.

Middenveld

Op het middenveld was OH Leuven op speeldag 4 vrij sterk tegen KRC Genk. Petra Baldewijns en Jarne Teulings mogen dan ook een stekje in ons team van de week claimen, terwijl Sarah Wijnants met een doelpunt én vier assists heel belangrijk was voor paars-wit in Heist. Ook Elke Van Gorp was een woelwater vanop de flank.

Aanval

Silke Leynen scoorde opnieuw een belangrijk doelpunt voor de KRC Genk Ladies, terwijl Amber Maximus (3 goals) en Ella Van Kerkhoven (6 goals en een assist) voor knappe cijfers zorgden. 

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties