"Afscheid valt me zwaar": Julie Biesmans en Tessa Wullaert over het einde van Aline Zeler als voetbalster

"Afscheid valt me zwaar": Julie Biesmans en Tessa Wullaert over het einde van Aline Zeler als voetbalster
Foto: © photonews

De wedstrijd tegen Thailand was de allerlaatste voor Aline Zeler. De Red Flame neemt afscheid van het actief voetbal. Diverse Red Flames hebben lange tijd met haar mogen spelen. Zij nemen nu ook afscheid.

"Ze is er van in het begin bijgeweest en heeft haar steentje bijgedragen om te staan waar we nu staan", aldus Julie Biesmans over haar ex-collega bij Standard en de Red Flames.

"Ze was ook altijd in voor een grapje. We gaan haar zeker missen. Er waren zoveel leuke momenten met haar, we hebben kampioenschappen behaald en samen het EK gehaald. Maar er waren ook moeilijke momenten, achteraf koester je die ook."

Dankbaar

"Ik heb veel tijd met Aline gespendeerd, dit afscheid valt me zwaar", pikte ook Tessa Wullaert in. "We warmden altijd samen op, we zaten altijd naast elkaar op de bus en aan tafel hebben we veel met elkaar gepraat."

"Toen ik 17 was en bij de nationale ploeg kwam, heeft ze mij meteen onder haar vleugels genomen. Dat zijn dingen die je nooit gaat vergeten en waar je dankbaar voor bent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties