Super League: Anderlecht wil ongeslagen blijven tegen Club Brugge, Standard tegen Gent

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Super League: Anderlecht wil ongeslagen blijven tegen Club Brugge, Standard tegen Gent
Foto: © Louis Evrard

De Belgian Red Flames zijn uitgespeeld, de Beker van België is achter de rug. Hoog tijd om opnieuw de focus te verleggen naar het clubvoetbal in de competitie.

We beginnen aan het tweede van vijf luiken van vijf wedstrijden met speeldag 6 in de Super League, al heeft RSC Anderlecht natuurlijk nog twee wedstrijden in te halen van de voorbije Champions League-campagneweken tegen Kazygurt.

Anderlecht kan in eigen huis tegen Club Brugge in ieder geval de ongeslagen status proberen te bewaren, terwijl voor blauw-zwart niets moet en alles mag in Tubeke (20 uur). 

Genk - OHL en Standard - Gent

Hetzelfde voor OH Leuven op bezoek in Genk (20 uur). De Leuvenaars pakten nog geen punten dit seizoen, maar willen met hun jong elftal laten zien dat ze wel degelijk over de nodige kwaliteiten beschikken.

Standard neemt het als leider (12 op 12) op de Académie Dreyfus in Angleur (20 uur) op tegen de KAA Gent Ladies. Op speeldag 1 hadden de Rouchettes nog erg verrassend 0-6 gaan winnen in Gent, dus azen de Buffalo's ongetwijfeld op revanche. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties