Waar ligt de (sportieve) toekomst van recordinternational Aline Zeler? "Misschien begin ik wel met petanque"

Waar ligt de (sportieve) toekomst van recordinternational Aline Zeler? "Misschien begin ik wel met petanque"
Foto: © photonews

Aline Zeler is recordinternational bij de Red Flames en heeft er ook een uitgebreide clubcarrière opzitten in België en bij PSV.

De 37-jarige recordinternational speelde bij doorheen haar carrière bij Anderlecht (2x), STVV, Standard (2x), PSV en afgelopen seizoen nog bij KRC Genk Ladies - waar haar seizoen abrupt werd afgebroken (lees de hele uitleg HIER nog eens na).

Rest de vraag: wat met de toekomst van Zeler? Blijft ze actief in het voetbal, als speelster of als coach of ligt haar toekomst elders? "Wat ik ga doen nu? Ik ga in ieder geval sportief blijven", aldus Zeler in een reactie aan Voetbalkrant.com.

Stay positive

"Ik ga zeker blijven trainen, lopen en fietsen. Misschien begin ik wel met een of andere individuele sport zoals petanque", kon er zelfs een lachje af bij de centrale verdedigster.

"Ik vind het spijtig hoe mijn verhaal bij Genk is afgelopen, maar positief blijven is het belangrijkste voor mij én voor iedereen. Zeker in deze periode", had ze ook nog een positieve boodschap voor de mensheid in huis ter besluit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties