Wat deden de Red Flames in het buitenland op zondag? Heel wat Flames tanken vertrouwen voor Pinatar Cup

Het vrouwenvoetbal is zowat overal opnieuw volop bezig. En dus komen ook Red Flames overal in Europa in actie.

In Engeland kwam Reading (zonder Vanhaevermaet) in actie bij Brighton, goed voor een 4-1 nederlaag. In de tweede klasse blijft Liverpool op kampioenenkoers.

Yana Daniëls speelde de hele match, scoorde en zorgde zo mee voor een 3-0 overwinning tegen Sunderland.

Spanje, Duitsland en Frankrijk

In Frankrijk won het Lille van Silke Demeyere met 5-1 van Brest, waardoor ze vooraan blijven meespelen in de strijd om promotie. Tine De Caigny viel halfweg de tweede helft in voor Hoffenheim tegen Essen: 2-1.

Jassina Blom (79 minuten) blijft met Tenerife dan weer winnen in Spanje, deze keer met 3-1 van Villarreal. Het team staat ondertussen derde in de stand.