TOTW: Dit is ons dreamteam van de Super League

Redactie
| 0 reacties
TOTW: Dit is ons dreamteam van de Super League
Foto: © SC

In de Super League is het seizoen ook helemaal achter de rug. En dus is het tijd om ook op dat gebied even terug te blikken.

Doel

In doel posteren we Hillary Damman. Zij deed heel wat reddingen dit seizoen bij Standard en deed zo Lisa Lichtfus helemaal vergeten. Veel clean sheets verzamelde ze niet, maar haar team werd wel derde in de competitie.

Verdediging

Achterin kiezen we voor een aantal belangrijke speelsters. Isabelle Iliano was zeer bepalend bij Club Brugge, Sari Kees brak helemaal door bij OH Leuven en Laura De Neve blijft een echte leidersfiguur bij Anderlecht. Met Van Belle en Wijnants heeft Anderlecht ook topflankspeelsters die zowel verdedigend als aanvallend uit de verf kunnen komen.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naar Davinia Vanmechelen (13 goals, 3x speelster van de maand) en Marie Minnaert (10 goals en metronoom bij Club YLA).

Aanval

Voorin ook heel wat spelbepalende speelsters. Topschutter Tessa Wullaert (35), maar ook Gwen Duijsters (12x) en Marie Detruyer (15x) scoorden heel wat doelpunten en zijn dan ook niet weg te branden uit onze basiself.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties