Delacauw én Teulings scoren - Wat deden de andere Flames in het buitenland op zondag?

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op zondag waren er nog heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent.

Engeland

In Engeland is de Women's Super League opnieuw van start gegaan. Brighton & Hove Albion won met 1-2 bij Everton met Nicky Evrard op de bank bij de bezoekers. Justine Vanhaevermaet viel halfweg de tweede helft in bij de thuisploeg.

Janice Cayman
© photonews

Janice Cayman (90 minuten) won met haar nieuwe club Leicester City met 2-4 bij Bristol City en is zo meteen de eerste leider. Van Ambert Tysiak geen spoor bij West Ham (0-2 nederlaag tegen Manchester City), Yana Daniëls was afwezig door corona in de 0-1 zege van Liverpool bij Arsenal.

Italië

Davina Philtjens (63 minuten) en Kassie Missipo (45 minuten) speelden met Sassuolo 1-1 gelijk tegen Pomigliano.

Spanje

Jassina Blom verloor met Tenerife met 1-2 van Real Madrid. De Red Flame begon in de basis en speelde 45 minuten mee.

Nederland

In Nederland geen Femke Bastiaen in doel bij PSV. Ze wonnen wel met 5-1 van AZ Alkmaar. Belgenlegioen Fortuna Sittard won met 5-0 van Excelsior. Féli Delacauw scoorde de 1-0, Jarne Teulings maakte de 5-0.