Wat deden de Flames in het buitenland op vrijdag? Opnieuw drie Belgische doelpunten!

Wat deden de Flames in het buitenland op vrijdag? Opnieuw drie Belgische doelpunten!
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje.

Ook op vrijdag waren er al meteen opnieuw een aantal duels waarbij Belgian Red Flames aan de aftrap verschenen. En dat leverde spektakel op.

Frankrijk

Het Le Havre van Silke Demeyere (90 minuten) trok naar Fleury 91. Benyahia scoorde twee keer voor haar team en wiste zo een 2-0 achterstand uit. Le Havre staat voorlopig zevende met 11 op 27. 

Nederland

Chloé Vande Velde viel bij de rust in voor ADO Den Haag tegen Excelsior Rotterdam. Haar team won met 3-0 van de Rotterdammers. De nog steeds revaliderende Elena Dhont zag haar Twente met 4-0 winnen van Utrecht.

De match van Belgenlegioen Fortuna Sittard tegen Telstar werd dan weer een absoluut doelpuntenfestijn. En het was er ook eentje vol Belgische doelpunten. Tessa Wullaert scoorde twee keer en ook Delacauw deed de netten trillen in een 7-1 overwinning. Ook Diede Lemey begon gewoon in de basis, Jarne Teulings viel op het uur in voor Delacauw.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties