Blom scoort - Wat deden de andere Red Flames in het buitenland op zaterdag én zondag?

Blom scoort - Wat deden de andere Red Flames in het buitenland op zaterdag én zondag?
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent.

Zowel op zaterdag als op zondag waren er nog een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams.

Engeland

Amber Tysiak (90 minuten) verloor met West Ham United met 3-0 bij Arsenal, Janice Cayman (90 minuten) verloor met haar Leicester met 5-2 op bezoek bij Chelsea, Liverpool won zonder Yana Daniëls met 4-0 van het Brighton & Hove Albion met Evrard op de bank. Justine Vanhaevermaet speelde de hele wedstrijd én won met Everton van Aston Villa: 1-2.

Frankrijk

Lisa Lichtfus stond nog eens in doel bij Dijon. Tegen Saint-Etienne kon ze mee voor een 3-2 overwinning zorgen. 

Italië

Kassie Missipo én Davina Philtjens mochten beiden in de basis beginnen voor Sassuolo op bezoek bij Sampdoria. Kullashi zorgde voor een hattrick, bij de 0-4 eindstand kwam de assist van Davina Philtjens. De Belgen springen zo op en over Sampdoria naar stek zeven in de Serie A.

Schotland

De Rangers van Michelle Colson (hele match op de bank) wonnen met maar liefst 7-0 van Montrose. Met 40 op 42 blijven ze op kop in de rangschikking.

Spanje

Jassina Blom (67 minuten) speelde met Tenerife op bezoek bij Villarreal. De Belgian Red Flame scoorde de 0-1 in een 1-1 gelijkpel. Tenerife heeft nu 13 op 30 en staat in de middenmoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties