Hattrick Wullaert - Wat deden de andere Red Flames in het buitenland op zondag?

Hattrick Wullaert - Wat deden de andere Red Flames in het buitenland op zondag?
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent. Ook op zondag waren er nog een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams.

Engeland

Amber Tysiak (70 minuten) verloor met West Ham United met 0-1 van het Everton van Justine Vanhaevermaet die niet in de selectie zat.

Janice Cayman (90 minuten) speelde met Leicester City 2-2 gelijk bij Brighton & Hove Albion met Evrard op de bank. Liverpool speelde zonder Yana Daniëls 1-1 gelijk tegen Bristol City en blijft vijfde in de stand.

Frankrijk

Het Le Havre van Silke Demeyere (90 minuten) pakte uit met een grote verrassing, door 1-1 gelijk te spelen tegen grootmacht PSG. Met 12 op 30 doet het team het prima, ook Demeyere zelf verbaasde opnieuw.

Demeyere Silke
© photonews

Schotland

De Rangers van Michelle Colson (58 minuten) wonnen met maar liefst 0-5 bij Motherwell. Met 43 op 45 blijven ze op kop in de rangschikking.

Duitsland

Het Hoffenheim van Jill Janssens (90 minuten) ging ondanks een vroege assist van de Belgische met 3-1 onderuit in Frankfurt.

Nederland

Twente won zonder de revaliderende Elena Dhont nu ook met 2-1 van AZ en blijft op kop in de rangschikking. Belgenlegioen Fortuna Sittard staat tweede op vijf punten.

Bij Utrecht won het met liefst 0-6. Tessa Wullaert maakte een hattrick, waaronder twee strafschoppen. Ook Féli Delacauw scoorde, Diede Lemey stond in doel en Jarne Teulings viel op het uur in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws