Gisteren vrouwendag, vandaag Flamedag: Rusland moet voor de bijl
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Vilamoura, Portugal
| 0 reacties

Belgian Red Flames zijn helemaal klaar voor de clash met Rusland om plek 5 op Algarve Cup

Gisteren vrouwendag, vandaag Flamedag: Rusland moet voor de bijl
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames spelen in de Portugese Algarve tegen Rusland hun laatste wedstrijd van de Algarve Cup. De inzet van die match is plek 5 op het meest prestigieuze vriendschappelijke toernooi van de wereld.

Om 15 uur Belgische tijd kan u via ons de wedstrijd uiteraard opnieuw live volgen. Een match waarin wordt beslist of de Flames vijfde dan wel zesde worden.

Lorca Van De Putte zal er meer dan waarschijnlijk niet bij zijn - zij wordt gespaard om geen ernstige blessure op te lopen. Ook Cecile De Gernier zal niet spelen, zij kreeg gisteren op training een trap op de voet.

Weinig wissels?

Davina Philtjens is aan de beterhand na ziekte, maar een basisplaats komt zeker te vroeg. Ook Silke Demeyere is ondertussen trouwens lichtjes ziek.

Globaal verwachten we niet te veel wissels in vergelijking met de basiself van de match tegen Denemarken, die werd gewonnen. De Russen spelen wel érg verdedigend en loeren op counters, dus het zal opletten worden voor de Flames. Toch zijn we duidelijk: de Flames gaan vandaag gewoon winnen van Rusland. 2-0? We schrijven het al op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws