staStandard de Liège
0-1
0-2
0-5
76' Aline Zeler (pen)
0-6
0-7
0-8
86' Maud Coutereels (pen)
Datum: 29/11/2013 20:30
Competitie: BeNe League
Speeldag: Speeldag 12

Herbeleef KAA Gent Ladies - Standard de Liège (BeNe League)

Volg de match tussen KAA Gent Ladies en Standard de Liège live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
1
We zijn er aan begonnen in Oostakker.
1
Gent - Standard Fémina de Liège: 0-0
8
Wullaert trekt zich een eerste keer goed vrij, maar niemand doet iets met de voorzet.
11
Goede kopkans Wullaert, maar net naast.
14
Biesmans brengt Standard op voorsprong
Biesmans volgt goed en kan de lange rush van Wullaert afwerken, die via Evrard recht in haar voeten terechtkomt.
14

Goal
Doelpunt van Julie Biesmans (Onbekend Onbekend)

26
De wedstrijd komt wat meer in evenwicht, maar zonder grote kansen.
36
Nu twee grote kansen voor de thuisploeg, maar eerst De Smedt en daarna Van Ackere vinden doelvrouw Ickmans op hun weg.
45+1

Goal
Doelpunt van Vanity Lewerissa (Onbekend Onbekend)
Vanity Lewerissa maakt er vlak voor rust 0-2 van, de tweede helft wordt zo mogelijk een maat voor niets.

Scheidsrechter
Rust
Gent - Standard Fémina de Liège: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:20
En zo gaan we rusten met een 0-2 tussenstand.
46
We zijn aan de tweede helft begonnen.
48

Goal
En Vanity Lewerissa maakt er na twee minuten in de tweede helft meteen 0-3 van, door te profiteren van een misverstandje achterin.
57

Goal
Een binnenpuntertje van Lewerissa, meteen goed voor de 0-4 hier in Oostakker. Elke kans is nu goed voor een doelpunt.
60
Bijna de 0-5, maar Evrard kan een poging van Wullaert keren. Even later trapt ze ook nog eens naast.
63
Gent probeert iets terug te doen, maar de pegel van de captain gaat op de lat. Het zit de Ladies ook niet mee.
68
Vervangen Vanity Lewerissa
Ingevallen Faustine Cartegnie

72
De bezoekers hebben de wedstrijd perfect onder controle, af en toe prikt Gent wel eens terug, maar daar zit te weinig gevaar achter.
74
Bijna direct gevaar voor Gent nu, maar de pass na de lange rush wordt geintercepteerd door de Standard-defensie.
76

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Penalty)
Aline Zeler neemt haar verantwoordelijkheid en mist niet. Ze schuift de bal behoedzaam naar haar linkerkant.
76
 Gele kaart voor Laura Van Calenberg

78

Goal
Doelpunt van Tessa Wullaert (Onbekend Onbekend)
En het gaat snel nu: 0-6. Ook Tessa Wullaert pikt haar doelpuntje mee, het gaat heel makkelijk.
80

Goal
Tessa Wullaert omspeelt doelvrouw Evrard en zorgt meteen voor de 0-7. De afstraffing is groot.
82
Wullaert opnieuw voorbij Evrard, maar deze keer is er enkel het zijnet voor haar te vinden. Kans op de snelste hattrick aller tijden verkeken?
84
Hete standjes voor de kooi van Evrard, maar met wat geluk kan de 0-8 van het scorebord gehouden worden.
86

Penalty
Penalty voor Standard de Liège
Nog een strafschop voor Standard, deze keer gaat Coutereels trappen.
86

Goal
Doelpunt van Maud Coutereels (Penalty)
En alweer een doelpunt voor Standard Fémina. 0-8, de dubbele cijfers vermijden met nog vijf minuten te spelen lijkt nu de voornaamste opdracht.