Volg de match tussen België en Moldavië live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Nu al een feest, Philtjens kopt nog eens een bal over.
België - Moldavië

Zetten de Belgian Red Flames de WK-kwalificatiecampagne in met een deugddoende overwinning?
19:51
Nog een kwartier, de tribunes zijn zich vlotjes aan het vullen.
1
België-Moldavië: 0-0
1
Bal rolt, meteen een grote kans!
We zijn er aan begonnen. Vanmechelen naar Biesmans en het feest is begonnen. Na 18 seconden kan De Caigny al vrij inkoppen, maar over het doel van Panova.
2

Goal
Doelpunt van Janice Cayman (Onbekend Onbekend)
Wat een gekke manier van verdedigen op de corner. Cayman kan de afvallende bal gewoon binnenknuffelen. Dit wordt een wandeling in het park.
4
Vanmechelen trapt een keertje over de kooi, nu is er Van Gorp met een inzet, Panova kan niet klemmen en laat in corner hobbelen.
7

Goal
Van Gorp kan scoren op de corner, maar afgefloten voor een vermeende fout op Cerescu door De Caigny.
10
De Moldaven gaan vandaag echt niet gevaarlijk worden. Het is enkel de vraag met hoeveel doelpunten verschil de Flames gaan winnen.
11
Een voorzet van Wullaert gaat recht op doel, Cayman laat passeren en vervolgens tikt de bezoekend doelvrouw nog net uit haar kooi. Corner nummer 4!
15
Wullaert legt makkelijk achteruit, De Caigny trapt op een Moldaafs been. We zijn een kwartiertje ver en de 2-0 blijft voorlopig uit.
17

18
Elke minuut wel een kans. Deze keer een gruwelijk heerlijke panna van Wullaert bij Miron. De voorzet wordt niet binnengekopt.
20
Wullaert vindt de benen van Panova op haar weg naar de 2-0. Het is wachten op de tweede treffer, maar hij komt er zeker. Het doelsaldo aanvijzelen zal ook wel een opdracht zijn van Serneels.
23
Over halfweg de eerste periode. Het ontbreekt een beetje aan daadkracht voor de goal.
26

Goal
Doelpunt van Tessa Wullaert (Janice Cayman)
Plots kan Wullaert uithalen door de benen van een Moldaafse verdedigster en ook Panova is kansloos. Het doelpuntenfestijn kan gaan beginnen.
30

Goal
Doelpunt van Tessa Wullaert (Onbekend Onbekend)
Boem, patat, Panova ziet de vrije trap niet komen, heerlijk in de bovenhoek.
32

33
De Caigny tikt ondertussen keihard tegen de lat. De 4-0 nog voor de rust? Waarom niet!
35

Goal
Doelpunt van Davina Philtjens (Janice Cayman)
Bon, bon, bon, 4-0. Philtjens is goed gevolgd en heeft maar tegen de voorzet van Cayman te lopen aan de tweede paal.
38

Goal
Doelpunt van Tessa Wullaert (Davinia Vanmechelen)
Wie bij onze partner op +4,5 doelpunten gokte, heeft zijn prijsje al binnen. En nu op naar de 10 zeker?
41
Mitul komt er bij de bezoekers in voor Vasilica.
43
De Mexican Wave door het stadion, Tessa Wullaert net over.
44
Janice Cayman mist dé opgelegde kans! Ze trapt naast een leeg doel!
45+1
We krijgen er nog een minuutje bij.
45+1
Van Gorp tikt naar de eerste paal, Panova duwt in corner. Nog een actie voor de pauze?

Scheidsrechter
Rust
België - Moldavië: 5-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:01
Rusten met 5-0, schaapjes op het droge!
En zo gaan we rusten met een deugddoende en geruststellende 5-0. Wat krijgen we nog in de tweede helft?
46
Drie passen en de Moldaven zijn hem al opnieuw kwijt. Wullaert met de dribbel en de voorzet, maar binnensteken lukt nog niet.
47
Van Den Abbeele mikt over! De 6-0 blijft uit!
48
Wullaert en Cayman met de 1-2, maar Panova ranselt van onder haar lat.
50
Een snel genomen vrije trap, maar Wullaert krult naast de paal en De Caigny kan er net niet bij.
53
Heerlijke pegel van ver, maar Vanmechelen ziet het schot net boven de kruising uit elkaar spatten.
55

Goal
We zijn de 5-0 even kwijt in ons systeem, die werd ook gemaakt door Cayman uiteraard!
60

Goal
En zo zijn we op 7-0 aangekomen. Wat komt er nog in deze match? Nog een halfuurtje.
60

Penalty
Penalty voor België
En ze gaat zelf achter de bal staan ...
62

Goal
Doelpunt van Laura Deloose (Onbekend Onbekend)
Dan staat het 8-0. Kunt u nog volgen? Gelukkig wij wel. Nipt. Justien Odeurs heeft al 16 rushes moeten doen (8 keer heen, 8 keer terug!)
65

Goal
Doelpunt van Davinia Vanmechelen (Onbekend Onbekend)
Het gaat oerend hard nu ... 9-0 via Vanmechelen na een voorzet vanop rechts. De vrije trap van De Neve mocht er overigens ook wezen.
67
Vervangen Tessa Wullaert
Ingevallen Aline Zeler

Nog wat records aandikken!
69

Goal
Doelpunt van Tine De Caigny (Onbekend Onbekend)
Aan dit tempo wordt het een recordzege ...
70

Goal
En zo staat het 11-0, de vierde van Janice Cayman. Een droge knal in de lage hoek, het record hangt in de lucht nu!