Doelpunt van Carole Silva Costa (Onbekend Onbekend)
Met een rake vrije trap zet Costa Portugal op voorsprong
22
Bijna Wullaert, maar ze kan de bal net niet binnenhouden.
25
Een goede actie van de Red Flames, maar meer dan een corner puren ze er niet uit. De druk wordt wel weer wat steviger.
29
Ei zo na 0-2, na een verre vrije trap. Evrard kan nog net in corner duwen.
32
Simoes plukt de goede voorzet van Daniëls en voorkomt zo de gelijkmaker.
35
Alweer een goede actie van Wullaert. De voorzet komt tot bij Zeler, die aan de eerste paal naast kopt. België verdient een goaltje.
38
De bal wil er voorlopig niet in. Biesmans geweldig door op rechts, met een strakke voorzet. Eerst gaat Zeler er naast, Mermans schiet over naar een leeg doel.
39

Penalty
Penalty voor België
België krijgt een strafschop na een fout van Pereira op Daniëls. Aline Zeler zet zich achter de bal.
40

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Penalty)
Aline Zeler schiet koeltjes in de hoek. Eindelijk Ellie Goulding, eindelijk 1-1. De Flames hebben nog vijf minuten en een helft om er op en over te gaan.
44
We krijgen er nog een minuut bij, België krijgt nog een corner maar de bal zoeft over.

Scheidsrechter
Rust
België - Portugal: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:16
België - Portugal 1-1 aan de rust
Portugal kwam na een kwartiertje op voorsprong via een vrije trap, vijf minuten voor rust maakte België gelijk vanop de stip. De flames hebben nog een helft om er op en over te gaan.
46
Vervangen Yana Daniels
Ingevallen Janice Cayman

46
Vervangen Lore Vanschoenwinkel
Ingevallen Audrey Demoustier

Dubbele wissel aan de rust bij België. Het moet beter, weet ook Serneels. Met Cayman komt er een snelle buitenspeelsterbij.
47
Cayman laat zich meteen opmerken, maar de Belgen talmen te lang met afdrukken en weg kans.
50
Balletje over doel van Evrard, zonder erg.
55
Portugal blijft voorzichtig aandringen, Pisco schiet hoog over.
56
Mermans met een geweldige dieptepass op Wullaert. Ze is eerst op de bal en tikt voorbij de goalie, maar de bal hobbelt naast.
57
Aj aj aj, wat een dot van een kans. Strakke voorzet Wullaert, Cayman gaat over de bal en Mermans schiet opnieuw over op een leeg doel.
59
Wullaert doet het weer mooi, maar haar pass komt niet bij Zeler. De frustratie steekt de kop op.
62
Tessa Wullaert haalt er een corner uit.
67
Jaques probeert het van ver, gevaarlijk, maar Costa werkt weg.
68

Goal
Doelpunt van Tessa Wullaert (Onbekend Onbekend)
Een grote oef leek het wel bij Tessa Wullaert, wanneer ze de afvallende bal ijzingwekkend koel in de verste hoek plaatst. België op voorsprong.
69
Vervangen Melissa Gomes
Ingevallen Mafalda Marujo

73
Mooie dieptepass op Wullaert, maar ze kan net niet tot bij Mermans. Corner wel voor de Flames.
75
Brasiil van de Vengaboys krijgt een nieuwe dimensie: "Red Flames, lalalala"
76
Vervangen Edite Fernandes
Ingevallen Vanessa Malho

76
Neide Simoes voorkomt de 3-1 van Cayman. België is nu baas boven baas, het is wachten op de geruststelling.
78
Geniale opening van Wullaert, maar Demoustier lobt de bal over de keepster en het doel.
79
Nu mist ook Mermans een opgelegde kans.
82
Wullaert probeert het nu alleen, maar vergaloppeert zich. We gaan het haar niet kwalijk nemen.
85

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Lien Mermans)
De overwinning is binnen dankzij Aline Zeler. Het zal niet verbazen dat het alweer Tessa Wullaert was die de initiële actie opzette.
87

Goal
En Wullaert maakt er nog gauw 4-1 van, het wordt dan toch nog een mooie overwinning voor België.
90
Vervangen Lien Mermans
Ingevallen Cécile De Gernier

90
3 minuten extra tijd.