Plasil schenkt Bordeaux driepunter tegen PSG

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Plasil schenkt Bordeaux driepunter tegen PSG
Foto: © SC

Bordeaux blijft het klassement aanvoeren in de Ligue 1. De landskampioen won zuinig de topper tegen PSG. Plasil zorgde voor het enige doelpunt van de avond. Onze landgenoten Roland Lamah en Kevin Mirallas hadden weinig redenen om te feesten.

Paris Saint-Germain slaagde er niet in om titelverdediger Bordeaux in eigen huis in de problemen te brengen. Met een kopbaldoelpunt halverwege de eerste helft schonk Plasil zijn ploeg de volle buit.

Montpellier blijft het bijzonder goed doen in Frankrijk. De club wordt na een 2-1 zege tegen Roland Lamah en Le Mans knap tweede. Een schitterend doelpunt van het 20-jarige talent Aït Fana zorgde voor de beslissing.

Olympique Marseille krijgt terug aansluiting bij de subtop. L’OM won de Zuid-Franse derby tegen Nice met 1-3. Niang, Lucho Gonzalez en Koné zorgden voor de doelpunten.

Kevin Mirallas stond 70 minuten op het veld bij Saint-Etienne, maar hij kon Les Verts geen zege schenken tegen Sochaux. Het bleef 0-0. Saint-Etienne blijft hangen op een zeventiende plaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties