Jacobs haalt vroege 2-0 achterstand in extremis op

Het FC Kopenhagen van coach Ariël Jacobs speelde vanavond 2-2 gelijk op het veld van Midtjylland, de zevende in de stand. De ploeg van Jacobs stond lange tijd op achterstand, maar topschutter Cornelius maakte in de negentigste minuut nog de gelijkmaker.

Kopenhagen behoudt wel de leidersplaats. Dichtste achtervolger Nordsjaelland kan, indien het wint, op twaalf punten komen van de ploeg van Jacobs. Er moet dus al veel gebeuren wil de Belgische coach de titel nog ontlopen.

Anderson leek de reeks van drie ongeslagen wedstrijden van Kopenhagen te doorbreken. Hij scoorde twee kaar, één keer voor de rust en één keer na de koffie. Cesar Santin zorgde kort na de 2-0 voor de aansluitingstreffer. In de 90ste minuut scoorde topschutter Cornelius de verlossende gelijkmaker.