Jeroen Ketting: "KVSK wil naar eerste"

Jeroen Ketting: "KVSK wil naar eerste"
Foto: © SC

Jeroen Ketting (foto) en KVSK United spelen morgenmiddag om 16u op de tweede speeldag van de eindronde in 2de klasse tegen Bergen.

United verloor de openingspartij ongelukkig bij Roeselare met een gecontesteerd doelpunt in de slotfase. Jeroen Ketting wist de Limburgers in het begin van de tweede helft nog eerst op voorsprong te schieten.

"Het was een anti-climax, wat een einde, we werden er zo bestolen", blikt Ketting in HBvL terug op de partij in Roeselare. "We speelden er één van onze beste wedstrijden van de laatste maanden en dan verlies je zo, dat is echt zuur."

"Het is nu tegen Bergen meteen erop of eronder. Verliezen mag nooit. Met een gelijkspel weet je nooit. Maar eigenlijk moeten we winnen. Bergen heeft al drie punten, we mogen dus niet verliezen van hen, want dan staan we zes punten achter."

"We geloven er alleszins nog in. Onze prestatie in Roeselare geeft ons vertrouwen. In de competitiematch was Bergen de laatste keer een klasse sterker, dat moeten we eerlijk toegeven. Maar nu spelen we in Lommel, dat verschilt."

STVV zou aan de mouw van Jeroen Ketting trekken. "Ik heb die geruchten ook gehoord, maar voorlopig concentreer ik mij op de eindronde met United. Maar heel eerlijk: ik heb geen contacten met STVV."

Verder nog goed nieuws voor United: de kniepijnen van Davy Brouwers zijn achter de rug. Hij is inzetbaar voor de partij van morgen tegen Bergen.

De Draken zijn op hun hoede voor United. Cédric Roussel: "Ik vind KVSK een sterker geheel dan Eupen. Zij vormen meer een blok. Als zowel wij als Roeselare donderdag zouden winnen, heb je een kloof van zes punten tussen nummer 2 en 3 in de eindronde. Maar zover zijn we nog niet."

"We hebben er een goed seizoen opzitten. Het zou mooi zijn om te promoveren. Ik wil graag bij Bergen blijven, het is mijn stad en mijn club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws