Koller: "Voel me vereerd dat Anderlecht me niet vergeten is"

Koller: "Voel me vereerd dat Anderlecht me niet vergeten is"
Foto: © SC

Jan Koller speelt momenteel in de Franse derde klasse. De 38-jarige spits volgt Anderlecht nog steeds op geregelde basis, maar echt veel spelers kent hij niet meer.

"Met Lukaku hebben ze een heel groot talent rondlopen", weet hij wel te vertellen aan HBvL. "Ik heb veel positieve dingen over hem gehoord en ik weet dat half Europa aan zijn mouw trekt. Hij zou niet misstaan in de Franse competitie. Die drie Tsjechen (Mazuch, Lecjaks, Marecek, nvdr) van de club ken ik natuurlijk van naam. Ze hebben het voordeel dat ze al op een jonge leeftijd bij Anderlecht zitten. De rest hangt nu van hen af: als ze hard blijven werken, ligt een degelijke carrière in het verschiet."

Met Veselinovic heeft Anderlecht de zoveelste 'nieuwe Koller' vooraan rondlopen. "Zijn naam zegt mij niets, maar ik voel mij vereerd dat Anderlecht mij niet vergeten is", aldus Koller. "Maar ik was geen uitzonderlijke voetballer. In die tijd werd ik omringd door een aantal buitengewone spelers. Zelfs Dortmund was puur voetballistisch gezien een stuk minder dan Anderlecht. Alles viel in zijn plooi en als het goed zit in het hoofd dan volgen de benen automatisch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties