Haalt PSV doelman Gomes terug?

Jefrey Van der Straeten
| 5 reacties
Haalt PSV doelman Gomes terug?
Foto: © SC

Vandaag dook het gerucht op dat PSV geïnteresseerd is om haar ex-doelman Heurelho Gomes terug naar Eindhoven te halen. Marcel Brands ontkent dit echter.

Al het hele seizoen staat PSV verdedigend onder druk. Met name de doelman Andreas Isaksson krijgt veel kritiek. Onlangs noemde topanalist Johan Derksen hem nog “die juffrouw in doel”. Aangezien de Zweedse doelman aan het eind van het seizoen einde contract is, heeft PSV in de winterstop al een vervanger voor hem binnengehaald: Przemyslaw Tyton werd overgenomen van Roda JC.

Toch steken de geruchten de kop op dat PSV ook haar ex-doelman Heurelho Gomes zou willen terughalen naar het Phillips-stadion. De Braziliaan trok enkele seizoenen geleden naar Tottenham Hotspur, maar kon daar nooit overtuigen. Knalprestaties werden afgewisseld met flaters. Gomes mag dan ook andere oorden opzoeken. Of hij uiteindelijk opnieuw naar PSV trekt, is nog maar de vraag. Technisch manager Marcel Brands ontkent in ieder geval de Nederlandse interesse: “Wij hebben Tyton als vervanger voor Isaksson gehaald.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties