Transfergeruchten van de dag: Eriksen haalt opnieuw zijn neus op voor Zenit

Transfergeruchten van de dag: Eriksen haalt opnieuw zijn neus op voor Zenit
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Christian Eriksen heeft voor de vierde keer een aanbod van Zenit Sint-Petersburg naast zich neergelegd. De club van Witsel en Lombaerts slaagt er maar niet in om de Deen van Ajax te overtuigen.

Manchester United geeft de strijd om Fellaini nog niet op. Zo bracht het een fors verhoogd bod uit op de sterke Belgische middenvelder. Lees het HIER.

Keert Kagelmacher terug naar België? Hij beweert exclusief bij Voetbalkrant.com dat die mogelijkheid er is. Lees het interview HIER.

De broertjes Lukaku leken dit seizoen aan hun definitieve doorbraak bij hun club te kunnen werken. Romelu hoopte op een basisplaats bij Chelsea, Jorden op eentje bij Anderlecht. Beiden lijken misschien toch achter het net te vissen en uitleenbeurten zijn mogelijk.

Voor de oudste broer toont Malaga de nodige interesse, voor Jordan zijn er nog geen ploegen genoemd maar wil Anderlecht meezoeken naar een oplossing. Meer over Jordan HIER en over Romelu HIER.

Napoli heeft interesse in Rode Duivels. Naast Astori, zijn Vermaelen en Alderweireld de voornaamste opties om de verdediging van de Italiaanse club te versterken. Lees alles in DIT BERICHT.

Sawaneh Ibou gaat OHL verlaten, zoveel is (bijna) duidelijk. Hij zou naar Tunesië kunnen, maar de Fransen blijven hengelen naar zijn diensten. Voor wie kiest de spits? Lees meer informatie HIER.

Bij Anzhi staat de deur niet langer op een kier, maar wagenwijd open. De volgende die vertrekt is een speler met een verleden in België. Lees HIER alles!

En bij Anderlecht zou het nog wel wat meer kunnen rommelen overigens. Kouyaté heeft een transfer nog niet opgegeven. Lees daarover HIER meer. En wat te zeggen van Canesin? Hij mag een jaartje verkassen op huurbasis en heeft de clubs voor het uitkiezen. Welke? KLIKKEN!

Ook Laurent Ciman staat in de belangstelling van andere clubs. De verdediger van Standard zou wel eens richting La Douce France kunnen verkassen. Lees er HIER alles over.

Een akkoord met Bale of geen akkoord met Bale? That's the question! Volgens de ene bron is alles in kannen en kruiken voor Real Madrid, volgens de andere niet. Ook Villas-Boas ontkent nu met klem dat de deal al rond is.

Kent u Ezekiel Schelotto? Hij staat in de belangstelling van ... Club Brugge. De interesse in de Italiaans-Argentijnse vleugelspeler lijkt er op te wijzen dat de piste Jens Naessens mogelijk halvelings verlaten is door blauw-zwart. Of houdt het gewoon alle opties open in de hoop minstens 1 iemand binnen te halen. De concurrentie voor Schelotto is alvast zwaar, want ook Porto ziet heil in de speler van Internazionale.

Het geld van Monaco op? Dan toch niet, zo blijkt. Er zijn gesprekken opgestart tussen de Monegasken en Juventus over een mogelijke overstap van Luca Marrone. Ook naar Guilavogui werd overigens gepeild, maar St. Etienne staat niet te springen. 

Malaury Martin is aan het testen bij Cercle Brugge. De speler zou indruk maken en misschien mogen dromen van een contract bij groen-zwart.

Lukas Podolski staat in de belangstelling van Schalke 04. De Duitser heeft veel Bundesliga-ervarig bij onder andere Köln opgedaan, maar wil hij terugkeren naar eigen land? En wat denkt Arsenal ervan? Dat is nog niet geweten.

Krijgt AA Gent concurrentie voor Sloan Privat?  Het lijkt er op dat ook Crystal Palace de Franse spits van Sochaux wil binnenrijven. Het wordt afwachten wie aan de haal gaat met de aanvaller.

En hoe zit het bij Arsenal? Daar hebben ze weer iemand nieuw op het oog. Twee stuks zelfs: Benzema (die zou 47 miljoen euro mogen kosten) en Angel Di Maria. De piste Luis Suarez zou dan weer verlaten zijn. 

En dan is er nog Stanislav Manolev. Hij mag verkassen bij PSV en de club waar hij heengaat moet enkel het volledige loon willen betalen van de Bulgaar. In aanmerking lijken te komen: Kuban Krasnodar en Botev Plovdiv.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties