Fellaini bezorgt Manchester United de drie punten

bart ver elst
| 8 reacties

Manchester United heeft de drie punten gepakt op het veld van Crystal Palace. Een kwartier voor het einde kopte Marouane Fellaini United naar een belangrijke zege in de strijd om de vierde plaats én het bijhorende Champions League-ticket.

Manchester United kon vanavond maar beter winnen om op koers te blijven voor de 4e plek. En dat deden Fellaini en co met 1-2. Het staat zo 4 punten voor op nummer 5 Liverpool, dat het morgen opneemt tegen kampioen Chelsea.

De match begon goed voor United; want na handspel van Dann ging de bal op de stip. Mata nam de verantwoordelijkheid en bracht de bezoekers op voorsprong. 0-1 was ook de ruststand. Net voor het uur kreeg Crystal Palace een vrije schop en Puncheon hing de bordjes opnieuw in evenwicht.

Eerste zege in 4 wedstrijden

Maar het was Rode Duivel Marouane Fellaini die United de zege bezorgde. Ashley Young met het voorbereidende werk en Fellaini kopte de bal in de rechterbenedenhoek. Missie volbracht voor United, dat na een 0 op 9 opnieuw aanknoopt met de overwinning.

Enige negatieve noot voor de bezoekers waren de blessures van Shaw, die net voor de rust gewisseld werd, en Rooney, die tijdens de pauze in de kleedkamer bleef. Adnan Januzaj kreeg geen speelminuten en bleef dus 90 minuten op de bank. Fellaini speelde de hele wedstrijd.