Supercup grote test Anderlecht: "Ja, we zijn sterker dan vorig seizoen!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 3 reacties
Supercup grote test Anderlecht: "Ja, we zijn sterker dan vorig seizoen!"
Foto: © photonews

Je kan er gif op innemen dat de ploeg die zaterdag aan de aftrap komt tegen Zulte Waregem zowat de basisploeg zal zijn waarmee René Weiler de competitie gaat beginnen. In Brussel nemen ze de match héél serieus, want het is de laatste grote test voor Antwerp.

Het is allemaal rozengeur en maneschijn momenteel bij paars-wit. "De transfers waren er vroeg, dus we konden heel goed werken, de ambiance is top en de nieuwelingen hebben zich goed geïntegreerd", aldus Dennis Appiah. "Iedereen is ook in vorm uit vakantie teruggekeerd."

Tielemans vertrok, maar daarvoor kwamen vier jongens met naam en faam. "Ja, we zijn sterker dan vorig seizoen. We hebben andere wapens gekregen om matchen te winnen. We hebben andere manieren om het verschil te maken", klinkt het bij de rechtsachter. "En ja, ik denk ook dat we beter voetbal gaan spelen daardoor."

De Supercup? Dat is een prijs en ik wil die op mijn cv!

Maar de nadruk ligt nog steeds op hetzelfde: "We waren defensief al een goed blok en dat willen we houden. Ook de balrecuperatie was top, daar moeten we op verder bouwen. De Supercup? Dat is een prijs en ik wil die op mijn cv! Nee, dit is geen oefenmatch voor ons. Dat voel ik bij iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties