Reactie Bezus enorm aangeslagen: "Ik voel geen emoties nu, zero"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Bevern
| 3 reacties
Bezus enorm aangeslagen: "Ik voel geen emoties nu, zero"
Foto: © photonews

Roman Bezus scoorde tegen Waasland-Beveren misschien wel het mooiste doelpunt uit zijn carrière, maar dat werd uiteindelijk afgekeurd voor voorafgaand buitenspel. De Oekraïner was achteraf

Hij was enorm teleurgesteld dat zijn doelpunt afgekeurd werd. "Dan wacht je al die tijd op de VAR (de wedstrijd ging wegens technische problemen tien minuten later van start), en dan helpt die je op deze manier", klonk het cynisch bij het creatieve brein van de Kanaries.

"Blijkbaar was er buitenspel, zo'n twee minuten daarvoor of zo. Ik denk dat je op deze manier het voetbal vermoordt. Dan heb je een mooie actie en een doelpunt, wordt dat minuten later nog afgekeurd voor iets dat ettelijke minuten eerder gebeurde. Het was dan misschien wel buitenspel, maar intussen was die bal al naar het centrum geweest en terug eruit."

Het was een mooie, maar achter mijn naam staat nog steeds nul

De goal op zich had in aanmerking kunnen komen voor de Puskas award. "Dat het een mooie was? Ja, maar na mijn naam staat nog altijd een nul. Zo voel ik me ook binnenin nu, zero inside, geen emoties meer. Woede voel ik niet, maar ik kan op dit moment écht geen emoties voelen." Zelden zagen we een speler dieper zitten na een wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties